Noord-Brabant

Grondverzet Noord-Brabant

Jan Jansen Grondwerken in Noord-Brabant is sinds 1978 actief op het gebied van grondverzet in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan het uitgraven van een bouwput of aanbouw, afgraven of spitten van tuinen, rooien van bomen, dichten van een vijver of het uitgraven van een zwembad of trampoline.

Later is daar de verkoop en aanleg van bestrating bij gekomen, evenals de verkoop van split, straatzand, tuinaarde en bemesting. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden en wordt u veel werk bespaard.

Goed materiaal is het halve werk
Jan Jansen Grondwerken heeft een grote diversiteit aan machines voor zowel grote als kleine projecten. Wist u dat de kleinste minigraver slechts 75 cm breed is en daarmee door een deur of poort kan? Naast het graafwerk kunnen wij ook de afvoer van overtollige grond of puin verzorgen en (bemeste) tuinaarde of straatzand leveren en verwerken zodat uw tuin klaar is om aangeplant of bestraat te worden.

Welke bestrating past bij u?
Er zijn talloze soorten bestrating in verschillende stijlen, kleuren en maten verkrijgbaar. Hoe maakt u de juiste keuze en wat past bij uw wensen en budget? In onze showtuin kunt u inspiratie opdoen en de verschillende soorten met elkaar vergelijken. Daarnaast adviseren wij u graag over kwaliteit, kleurvastheid, onderhoud en duurzaamheid.

Buiten de gewone collecties van MBI en Marlux hebben wij  doorlopend aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen, b-keuze partijen, restpartijen en gebruikte materialen.

Uniek is dat wij naast levering ook de complete aanleg van de bestrating voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw tuin (beplanting, oude bestrating, grond), aanbrengen van straatzand en eventueel afwatering en het vakkundig leggen van de tegels. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met de aanleg van (sier)bestrating! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Liever zelf aan de slag?
Ook dat kan! U kunt bijvoorbeeld een container huren voor de afvoer van grond en puin. Wanneer u straatzand, tuinaarde of bemesting nodig heeft is het ook mogelijk dit af te halen met uw aanhanger. Uw aanhanger kan zes dagen per week door ons worden geladen. Geen trekhaak of aanhanger, geen probleem wij leveren vanaf 1m³ los gestort of in een bigbag.

Regio Noord-Brabant
De regio waarin wij werkzaam zijn ligt hoofdzakelijk tussen Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Breda. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor  grondverzet, levering en aanleg van bestrating, levering van zand, zwarte grond, tuinbemesting of split? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen met 0162-318137 of een e-mail te sturen naar info@janjansen-grondwerken.nl.

Noord-Brabant | Jan Jansen Grondwerken